Suoraan sisältöön

Walkers Jyväskylä

Walkers-kahvila on avoinna joka perjantai klo 16–22 Veturitalleilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6.

Walkers-kahvila on 12-18 –vuotiaille suunnattua matalan kynnyksen toimintaa, joka tavoittaa kaikenlaisia nuoria. Kahvilassa nuoret voivat tavata kavereitaan ja viettää aikaansa turvallisesti, ilman ostopakkoa. Walkers on rennon ja mukavan fiiliksen paikka, jossa myös nuorisotilan pelit ja välineet ovat nuorten käytettävissä. Walkers-kahvilan toiminta Jyväskylässä käynnistyi keväällä 2012 Keltinmäen nuorisotilalla ja siirtyi syksyllä 2013 Veturitalleille.

Walkerissa nuoria kohtaavat Nuoruuden Veteraanit eli Walkers-vapaaehtoistyöntekijät, jotka ovat käyneet läpi Waparikoulutuksen. Waparit kohtaavat nuoria tavallisina ja turvallisina aikuisina antaen heille aikaansa jutustellen, pelaillen ja Walkers-kahvilan käytännön tehtäviä hoitaen. Lisäksi jokaisessa Walkers-kahvilassa on paikalla toimintavastaava. Toimintavastaavina Walkers Jyväskylässä toimivat kaupungin nuorisonohjaajat.

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut tekee yhteistyötä Aseman Lapset ry:n kanssa ja toimii Walkers Jyväskylän taustayhteisönä. Walkers-kahvilan toiminta kytkeytyy tiiviisti myös nuorten katupäivystys Synkkiksen toimintaan.

www.walkers.fi

Lisätietoja Walkers Jyväskylän toimintavastaavalta

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 014 266 4861
seppo.pohjolainen(at)jkl.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 Sivun alkuun Tietoa sivustosta