Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakaupunki

Tervetuloa tapahtumakaupunki Jyväskylään

Jyväskylä on valovoimainen tapahtumien kaupunki, joka toimii vuoden ympäri näyttämönä yli 5000 erikokoiselle tapahtumalle, aina pop up -tapahtumista MM-tason kilpailuihin. Korkeakoulukaupunki sykkii elämää, sytyttää kulttuuritarjonnallaan, tarjoaa luontoelämyksiä keskellä kaupunkia ja liikuttaa kaikenikäisiä – ja kaikki löytyvät kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Jyväskylässä on sitä jotain.

Kaupungissa on laadukkaat tapahtumapaikat niin kokousten, festivaalien kuin urheilutapahtumien järjestämiseen. Monipuolisia kokoustiloja on kaupungissa runsaasti ja kompakti keskusta tarjoaa kaikki palvelut käden ulottuville. Ulkotapahtumien järjestämispaikkoja ovat mm. Lutakonaukio, Lutakon satama, Lounaispuisto ja kävelykeskusta. Urheilutapahtumat onnistuvat Hippoksella, Harjun stadionilla tai Laajavuoressa. Vilkas kävelykeskusta luo ympäri vuoden mainiot puitteet erilaisiin ulko- ja markkinatapahtumiin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Jokainen tapahtuma on erilainen, mutta niin pienen, suuren kuin keskikokoisenkin tapahtuman järjestäminen kulkee samaa reittiä. Täältä saat vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen Jyväskylässä! Lue lisää

Valitse tapahtumallesi täydellinen paikka

Jyväskylässä on tarjolla monipuolisia tiloja ja alueita tapahtumakäyttöön. Tiloja löytyy mm. urheilutapahtumien, konserttien, festivaalien ja ulkoilmatapahtumien järjestämiseen. Lue lisää

Lupa-asiat eivät ole ongelma

Tapahtumien järjestäminen edellyttää lupien hankkimista ja ilmoitusten tekemistä. Lue lisää

Tutustu Tapahtumajärjestäjän oppaaseen täältä.

Jyväskylän Suomipop-festivaali 10 vuotta!

Suomipop Festivaali täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja juhlan kunniaksi ohjelmakakku on laitettu koreaksi. Lutakonaukion heinäkuussa Suomipop Festivaalissa valloittavat mm. Cheek, Tiktak, Haloo Helsinki!, JVG, Juha Tapio, Popeda, Lauri Tähkä, Jenni Vartiainen, Apulanta... Katso koko kattaus ja päiväkohtainen ohjelmisto täältä.

Tapahtumakaupunki Jyväskylä on kerännyt esitteeseen kattavan tietopaketin Jyväskylän suosituimmista tapahtumapaikoista ja -alueista.

Tapahtumapaikkaesite käytössäsi

Tapahtumakaupunki Jyväskylä on kerännyt kattavan tietopaketin Jyväskylän suosituimmista tapahtumapaikoista ja -alueista.

Tutustu esitteeseen! Brochure in english!

Ota yhteyttä

Tapahtumatoiminta
Markkinointipäällikkö Jaana Ruponen
p. 050 344 6496
etunimi.sukunimi (at) jkl.fi

Tapahtumaluvat- ja paikat
Asiakaspalvelupäällikkö Anne Heikkinen
p. 040 840 6460
etunimi.sukunimi (at) jkl.fi

Visit Jyväskylä
Matkailuneuvonta
p. 014 266 0113
matkailu (at) jkl.fi
www.visitjyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin yhteystiedot
www.jyvaskyla.fi/info/yhteys

Copyright © 2018 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun