Suoraan sisältöön

Rakennushankkeiden ennakko-ohjaus

Rakennusvalvonnan ennakko-ohjaus opastaa ja auttaa rakentamisen peruskysymyksissä. Ennakko-ohjauksen tavoitteena on kaavan, säännösten ja määräysten mukainen ratkaisu. Yhtä tärkeää on myös toimiva suunnitelma, joka vastaa rakentajan toiveita ja laadukas rakennus, joka sopii ympäristöönsä. Ennakko-ohjausta rakennusvalvonnassa antavat rakennusvalvonnan arkkitehdit. Ennakko-ohjaus on yleensä kaksivaiheinen. Ensimmäisessä tapaamisessa käydään läpi rakentamisen puitteet, määräykset sekä hankekohtaiset kysymykset. Toisessa vaiheessa tarkistetaan piirustukset, niiden merkinnät sekä käydään läpi lupahakemus ja siihen vaadittavat liitteet ja asiakirjat.

Ennakko-ohjausajan voit varata sähköpostitse suoraan arkkitehdeilta etunimi.sukunimi(at)jkl.fi (loma-aikoina rakennus.valvonta(at)jkl.fi) tai rakennusvalvonnan puhelinnumerosta 014 266 0681. Tilatessasi aikaa sähköpostitse, ilmoita yhteystietosi sekä rakennuspaikan osoite.

Ennakko-ohjausta antavat pientalokohteissa lupa-arkkitehdit Kaisa Hirvaskoski-Leinonen ja Jouko Koskinen sekä muissa kohteissa kaupunkikuva-arkkitehti Vesa Kantokoski.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta