Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki > Nuoriso > Uutinen > Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään lokakuussa maksuttomat Musamessut
11.9.2018

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään lokakuussa maksuttomat Musamessut

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään yleisölle maksuttomat Musamessut lauantaina 13.10. 2018 klo 12 - 17. Kaiken ikäisille suunnatussa tapahtumassa on nähtävillä ja kokeiltavana instrumentteja sekä muita tuotteita seuraavilta yrityksiltä, valmistajilta ja maahantuojilta: Jackshop, Vuorensaku Guitars, AJH Custom Guitars, Katar Kustom Kuitars, 7Mattock7, Saari-rummut, Loota Percussion, MezoDrums, SMI (Pearl), Studiotec (Native Instruments, Ableton), EM Nordic (Marshall, Vox, PRS Guitars) ja Musikantti.

Tapahtumassa esiintyvät AJH-kitaroita käyttävät Jari Huttunen ja Nils Ursin (Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus) ja Teemu Liekkala (Red Eleven).

Veturitalleilla ei ole parkkipaikkoja yleisölle, mutta vieressä sijaitsee Jyväs-Parkin P-Matkakeskus (Hannikaisenkatu 22).

Veturitallit nuorisopalvelujen musiikkitoiminnan keskuksena

Veturitallien toiminnassa musiikki kuuluu ja näkyy aktiivisesti. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut yhteistyötahoineen järjestää Veturitalleilla monipuolista musiikkitoimintaa nuorille ja nuorille aikuisille. Rakennuksessa sijaitsevat myös nuorisopalvelujen treenitilat bändeille. Kahden viikon välein Veturitallien Kiskoklubilla esiintyvät nuorten ja nuorten aikuisten yhtyeet ympäri Suomea. Jyväskylä Rock Academy –toiminta on sekin keskittynyt Veturitalleille.

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 014 266 4861

Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 Sivun alkuun Tietoa sivustosta