Suoraan sisältöön

Nuorisokortti

Nuorisopalvelut ottaa käyttöön nuorisokortin, joka on toimintaan osallistuville 9-28-vuotiaille nuorille tarkoitettu jäsenkortti.

Maksuttoman nuorisokortin hankittuaan nuori voi osallistua nuorisopalvelujen säännölliseen toimintaan: hengailla nuorisotilalla, käyttää välineitä, harrastaa kerhoissa ja ryhmissä sekä saada alennuksia nuorisopalvelujen maksullisista toiminnoista. Kortin puuttuminen ei kuitenkaan estä osallistumista.

Kortti lisää nuorten yhteenkuuluvuutta ja turvallisuutta. Myös vuoropuhelu ja tiedonkulku nuorisopalvelujen ja kodin välillä helpottuu.

Nuorisopalvelut etsii yhteistyökumppaneita ja sitä kautta lisää etuja kortin ottaneille. Lisäksi kortin ottaneiden kesken arvotaan palkintoja mm. taulutietokone.

Kortti on maksuton ja voimassa lukuvuoden kerrallaan. Nuorisokorttia haetaan nuorisotiloilta tai netistä saatavalla jäsenlomakkeella. Lomake palautetaan huoltajan tai yli 18-vuotiaan itse allekirjoittamana nuorisotilalle. Valmiin kortin saa muutaman viikon kuluttua nuorisotilalta. Lomakkeita ja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteristä on tehty henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Jäsenlomakkeita saa tältä sivulta ja nuorisotiloilta
nuorisokorttihakemus.pdf

Lisätietoja
Risto Kähkönen, p. 014 266 4246
palveluesimies

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 Sivun alkuun Tietoa sivustosta