Suoraan sisältöön

Jyväskylän kaupunki
Kulttuuripalvelut
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs.
40100 Jyväskylä
Huom! Käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut[at]jkl.fi
(sähköpostiosoite tavoittaa
koko henkilöstön)

Henkilökohtaiset osoitteet
löydät Yhteystiedot-sivulta.

Kulttuuripalvelut

AJANKOHTAISTA


Kohdeavustusten haku päättyy 31.8.

Kulttuuri- ja kansalaistoiminnan kohdeavustukset ovat haettavissa elokuun loppuun saakka. Hakuaika päättyy perjantaina 31.8. klo 15. Haussa on kevään avustusmäärärahoista jäljelle jäänyt osuus. Kohdeavustus on tarkoitettu kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri- ja kansalaistoiminnan avustuksia voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, työryhmät ja yhteisöt ja lisäksi kulttuurin avustuksia voivat hakea yksityiset henkilöt.

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella, jonne tunnistaudutaan Suomi.fi -tunnistuspalvelun kautta joko verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Lisätietoa avustuksista ja linkki sähköiseen hakemukseen: www.jyvaskyla.fi/avustukset

Mediatiedote kohdeavustuksista: http://www.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/1/0/100588


Lasten Lystin 10v. juhlavuoden avaus: Synttäripiknik 16.8.

OrffitLasten Lystin 10-vuotisjuhlavuoden avaustapahtumaa vietetään Lounaispuistossa torstaina 16.8 klo 17-19. Maksuttomalle Synttäripiknikille on koko perhe tervetullut mukaan!

Koko perhen tapahtumassa yleisöä viihdyttävät SkillD Companyn tanssiesitykset, Taika-Petterin ja Jakke Jääkarhun lastipyöräkiertue, Santtu-tonttu, Taidepiilon Taidekiska sekä Keski-Suomen Tanssin Keskus ja Tanssiryhmä Off/Balancen Matolainen teoksen hahmot.

Juhlailta päättyy Pikku Kakkosestakin tutuksi tulleeseen Orffit- yhtyeen konserttiin kello 18.
Piknikeväät voi ostaa kätevästi paikan päältä Jyväskylän Taitoluisteluseura ryn Blue Diamonds -ryhmän puffetista. Puffetin tuotolla tuetaan joukkueen leiri- ja kisamatkoja kaudella 2018-2019.

Vapaa pääsy! Lisätietoja Lasten Lystin Facebookista.


Tule laulamaan Lounaispuiston kesän viimeiseen tapahtumaan to 23.8.

Energia-yhtye

Lounaispuiston kesän viimeisessä tapahtumassa on ripaus haikeutta ja kaipuuta, mutta myös onnellista tunnelmaa. Yhteislaulutilaisuutta to 23.8. klo 18 säestää Energia-yhtye. Elokuun pimenevässä illassa luvassa ovat muun muassa kappaleet Uralin pihlaja, Moskovan valot ja Kaksi vanhaa puuta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lisätietoja yhteislaulutilaisuudesta.


Tiedotteet

Taideapteekki tarjoaa virikkeitä ikäihmisten syksyyn Jyväskylässä

13.08.18

Taideapteekin monipuolinen ohjelmatarjonta pitää huolen, että ikäihmisillä riittää aktiviteetteja vielä kesätapahtumien jälkeenkin. Elokuun lopusta joulukuuhun saakka jatkuvaan kulttuuritilaisuuksien sarjaan mahtuu ...

Lasten Lysti kutsuu jyväskyläläiset perheet juhlimaan kymppisynttäreitä

09.08.18

Lasten Lystin syksy polkaistaan käyntiin elokuussa Synttäripiknikillä Lounaispuistossa ja päätetään lapsiperheiden uuden vuoden juhlaan Kirkkopuiston Paraatiaukiolle. Tällä välillä lasten kulttuurisyksy ...

www.taidetestaajat.fi