Suoraan sisältöön

Kulttuuripalvelut

AJANKOHTAISTA


Katso Kulttuurikimaran tankotanssiesitys netistä

Etkö päässyt katsomaan tänään tankotanssiesitystä Väkkärän päiväkeskukseen? Ei hätää, esityksen voi katsoa vielä tämän viikon loppuun asti tästä linkistä. Tilaisuus on osa Jyväskylän päivien Kulttuurikimaraa.


Blogi taideohjaajan työstä ja taiteesta

Kuvassa Eeva ÅkerbladTaiteen taksikuskiksi itseään nimittävä Eeva Åkerblad on yksi Kulttuuriaitan ja Taideapteekin ohjaajista, jonka erikoisaloja ovat draama ja kirjoittaminen.

Blogissaan Åkerblad avaa arkeaan luovan toiminnan parissa, kirjoittaa ajatuksistaan taiteesta ja luovuudesta sekä jakaa vinkkejä erilaisiin draama- ja kirjoitusharjoituksiin. Ohjaajana, kouluttajana, opettajana, esiintyjänä ja kirjoittajana toimiva moniosaaja työskentelee pajoissaan kaikenikäisten kanssa aina koululaisista vanhuksiin.

Blogin lisäksi verkkosivuilta löytyy tietoa Åkerbladin järjestämistä työpajoista, koulutuksista ja kursseista sekä taiteilijan omat yhteystiedot, joihin voi kiinnostuessaan ottaa yhteyttä.
Linkki verkkosivuille ja blogiin.


Kulttuuriluotsien menovinkkejä

Kultuuriluotsit vinkkaavat kulttuurin menovinkkejä Jyväskylän pääkirjaston ala-aulan neuvontapisteessä maanantaisin klo 15-17 maaliskuun loppuun saakka.

Tervetuloa kuuleman ajankohtaisia tärppejä kaupungin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta!


Aaltoja!-lehdestä kulttuurivinkit kevään menoihin

Vuoden ensimmäinen Aaltoja!-lehti on ilmestynyt! Lehdestä löydät mielenkiintoisia juttuja ja menovinkkejä kevätkauden jyväskyläläisestä kulttuuritarjonnasta.

Tutustu lehden nettiversioon: http://jyvaskyla.netpaper.fi/4165Tiedotteet

Jyväskylän päivien juhlahumussa Hipposhallissa 17.3. ohjelmaa koko perheelle

16.03.18

Hipposhallissa järjestettävässä Jyväskylän päivien uudessa maksuttomassa tapahtumassa lauantaina 17.3. klo 12-15 on mukana lähes 50 toimijaa, jotka tarjoavat monipuolista ohjelmaa ...

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan kokous 21.3.2018

15.03.18

Käsiteltäviä asioita keskiviikon 21.3. kokouksessa ovat muun muassa: - kulttuuri- ja liikuntapalvelujen toiminta- ja talousraportti vuodelta 2017 - kansalais-, ...

www.taidetestaajat.fi