Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Kirjasto on rauhallinen paikka lukea ja tehdä töitä

Kirjastosta löytyy tilaa monipuolisiin tarpeisiin: opiskeluun, työskentelyyn ja ryhmätyöskentelyyn. Kaikissa Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteissä on langaton verkko.

Pääkirjasto

Kirjaston ryhmätyötiloja lasisten ovien takana

Ryhmätyöhuoneet

Pääkirjaston kolme ryhmätyöhuonetta sijaitsevat kirjaston kolmannessa kerroksessa. Keväällä 2015 remontoidut huoneet on kalustettu eri tavoin ja ne soveltuvat kerrallaan 1–4 henkilölle. Tilat on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen käyttöön eikä niitä tarvitse varata ennakkoon.

Lukusali

Kolmannen kerroksen avoimesta lukusalista löytyy runsaasti tilaa hiljaiseen työskentelyyn.

Lukupysäkki

Lukupysäkillä on mahdollisuus tutustua uuteen, juuri ilmestyneeseen kirjallisuuteen. Lukupysäkille on koottu kerrallaan 50–70 uutuusteoksen valikoima. Lukupysäkin oma tila on pääkirjaston 3. kerroksessa.

Digitointitila

Pääkirjaston 3. kerroksessa musiikkiosastolla on asiakaskäyttöön tarkoitettu digitointitila.

Soitonharjoitteluhuoneet

Pääkirjaston musiikkiosastolla on kaksi asiakaskäyttöön tarkoitettua soitonharjoitteluhuonetta.


Palokan aluekirjasto

Hilja

Hilja on asiakkaiden hiljaiseen ja rauhalliseen työskentelyyn tarkoitettu tila. Tilaa ei tarvitse varata ennakkoon, infotiskiltä voi lainata tarvittaessa kannettavan tietokoneen.

Hiljan voivat varata kokouskäyttöön vain voittoa tavoittelemattomat ja kirjaston toimintaa tukevat paikalliset tahot. Varauksesta tulee sopia ennakkoon henkilökunnan kanssa. Tilan maksimi henkilömäärä on 15.

Rento

Rento-tilassa on 11 asiakastietokonetta ja sitä voi käyttää myös ryhmätyöskentelyyn. Välillä Rento on varattu kirjastokäytön opetukseen, koulutukseen tai muuhun toimintaan.

Rauha

Lehtilukutila Rauha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Tilassa on kaksi asiakaskonetta ja se soveltuu rauhalliseen työskentelyyn. Rauhaan pääsee sisälle kirjastokortilla ja siihen liitetyllä pin-koodilla. Katso Rauhan aukioloajat tästä.

Vuokrattavat tilat

Jyväskylän pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39–41) on vuokrattavana edullisesti erikokoisia kokous- ja tapahtumatiloja.

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta