Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Kortepohjan lähikirjasto

Tervetuloa Kortepohjan lähikirjastoon
Tervetuloa Kortepohjan lähikirjastoon!

Meiltä löydät luettavaa koko perheelle sekä elokuvia, musiikkia, äänikirjoja ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Käytettävissäsi on tietokoneita, kirjaston langaton verkko, skanneri, värikopiokone ja tulostin. Henkilökunta avustaa tarvitsetpa sitten kirjavinkkejä tai neuvoa tiedonhakuun. Tutustu myös e-kirjastoon.

Kirjaston tilat ovat avarat ja liikkuminen rollaattorin, lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa on vaivatonta. Omatoimikirjasto mahdollistaa kirjastossa pistäytymisen myös silloin kun sinulle sopii, tarkista aukioloajat ja lue lisää omatoimikirjasto-sivulta.

Järjestämme satutunteja lapsille ja kirjailtoja kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille. Seuraa tiedotusta tapahtumista nettisivulta tai Facebook-sivultamme.

Tutustu kirjanäyttelyihin ja tee löytöjä kirjaston poistomyyntihyllystä. Tai entäpä jos jäisitkin pelaamaan lautapelejä tai kokoamaan palapeliä?

Opening hours and self-service library


Ajankohtaista

Aukioloajat 15.8.2017-31.5.2018

Henkilökunta palvelee ma-ke klo 13-19 ja to-pe klo 10-16.
Kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja pin-koodilla joka päivä klo 8-21.

Vapun ja helatorstain aukioloajat

Henkilökunta palvelee ma 30.4. klo 10-16, kirjautuminen kirjastokortilla ja pin-koodilla klo 8-10 ja 16-21 ja vapunpäivänä ti 1.5. klo 8-21.
Henkilökunta palvelee ke 9.5. klo 10-16, kirjautuminen kirjastokortilla ja pin-koodilla 8-10 ja 16-21 ja helatorstaina 10.5. klo 8-21.

Mitä mieltä oletJyväskylän kaupungin kirjastoista? Vastaa asiakaskyselyyn 6.5. mennessä

Mitä mieltä olet kirjaston palveluista? Onnistummeko hienosti vai onko jotain, minkä voisimme tehdä paremmin? Koko Suomessa halutaan nyt tietää, mitä kansalaiset tuumaavat kuntien kirjastoista. Asiakaskysely on kirjastokohtainen, joten vastaaja pääsee arvioimaan omaa tuttua lähikirjastoaan. Kirjastoautot ovat rajattu kyselyn ulkopuolelle.

Kyselyyn voi vastata verkossa osoitteessa www.kirjastot.fi/kysely-enkat-survey tai pistäytyä kirjastossa täyttämässä paperinen kyselylomake. Vastaaja voi halutessaan osallistua arvontaan, jossa on palkintona kuusi lahjakorttia kirjakauppaan. Kyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy. Kyselyn tuloksista tiedotetaan valtakunnallisesti syyskuussa 2018.

Datataiturit Kortepohjan kirjastossa

Tarvitsetko apua oman mobiililaitteesi kanssa? Ota oma puhelin, tabletti tai kannettava tietokone mukaan ja tule kirjastoon - Datataiturit auttavat. Datataiturit ovat Jyväskylän ammattiopiston opiskelijoita ja he päivystävät Kortepohjan kirjastossa 15.2.-25.5. perjantaisin klo 12-14. Palvelu on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Satutunnit, kirjaillat ja atk-senioreiden kokoontumiset

Ikääntyvien yliopiston vertaisryhmä atk-seniorit kokoontuvat kirjastossa ma 7.5 saakka klo 10-12. Vapaa pääsy! Huom! Ei kokoontumista ma 30.4.

Satutunnit ovat päättyneet tältä keväältä, syksyn satutuntipäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Kevään 2018 kirjaillat: 17.1., 7.3., 4.4. ja 16.5. klo 18. Kirjailta on kaikille avoin tilaisuus, jossa kirjaston henkilökunta vinkkaa suosikkikirjojaan. Tervetuloa kuuntelemaan lukuvinkkejä!


Kirjastovierailut

Teemme yhteistyötä Kortepohjan koulun, päiväkotien ja muiden alueella toimivien ryhmien kanssa. Ryhmät voivat vierailla kirjastossa ennen aukioloaikaa. Kirjasto tarjoaa myös tiedonhaun ja kirjastonkäytön opetusta koululuokille ja tutustumiskäyntejä päiväkotiryhmille. Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa. Yhteydenotot vierailuista puh. 014 266 4136 tai sähköpostitse kirjasto.kortepohja@jkl.fi.

Päivitetty 26.4.2018


Kuvia Kortepohjan lähikirjastosta

Palapelin koontia kirjastossaLastenosaston asiakas löytää etsimänsä. Kirjasto syysasussa

Palvelutiski Palautusautomaatit


Yhteystiedot

Isännäntie 3
40740 Jyväskylä
Puh. 014 266 4136
kirjasto.kortepohja@jkl.fi

Kartta
Linja-autot 18, 25

Tykkää meistä Facebookissa!

Seuraa meitä Instagramissa!

Saavutettavuus

Kirjaston ovelle pääsee portaiden kautta tai vaihtoehtoisesti jyrkähköä huoltoväylää pitkin. Pyörätuolille tai lastenvaunuille ovi on hankala kulkea. Henkilökunta avustaa tarvittaessa palveluaikoina asiakasta pääsemään huoltoväylää ylös ja sisään pääsemisessä.

Kirjastotilat ovat yhdessä tasossa ja tilassa mahtuu liikkumaan hyvin pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Kirjastosta löytyy lastenrattaat asiakaskäyttöön. Inva-wc:tä ei ole. Lisätietoja saavutettavuudesta saa soittamalla numeroon 014-266 4136 tai sähköpostilla kirjasto.kortepohja@jkl.fi.

Pysäköinti

Kirjasto sijaitsee Kortepohjan ostoskeskuksen vieressä, seurakuntakeskusta vastapäätä. Pysäköinti on ostoskeskuksen parkkipaikalla, josta on lyhyt kävelymatka kirjastoon. Kirjaston asiakkaat voivat käyttää pysäköintialueen keskiosassa sekä ostoskeskuksen etureunassa olevia liikekeskukselle varattuja (merkitty kyltein) 2 tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Kortepohja-linkkejä

Kortepohjan Asukkaat ry*
Kortepohjan koulu
Kortepohjan päiväkoti
Kortesuon päiväkoti
Onerva Mäen koulu
Torppis

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta