Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Keltinmäen lähikirjasto

Keltinmäen lähikirjastoTervetuloa Keltinmäen kirjastoon!

Keltinmäen lähikirjasto on kaikenikäisten viihtyisä lähikirjasto, joka palvelee myös alueen alakoulua ja päiväkoteja. Kirjaston uudistetut tilat ovat valoisat, avarat ja liikuntaesteisillekin sopivat.


Ajankohtaista

Kevään 2018 poikkeukset aukioloissa

ma 30.4. klo 10-16
ti 1.5. suljettu (vappu)
ke 9.5. klo 10-16
to 10.5.suljettu (helatorstai)

Kruuvaus esittää: Mieletön Mystinen Metsäseikkailu pe 27.4. klo 9.30

Mieletön Mystinen Metsäseikkailu on vuorovaikutuksellinen tarina ystävyydestä, ja siitä miten ilon ja naurun avulla voidaan selvittää vaikeudet. Esitys sisältää osallistavaa draamaa ja musiikkia, se sopii 3-6 -vuotiaille, kesto noin 30 minuuttia. Esitykseen vapaa pääsy, ryhmiltä ennakkoilmoittautuminen.

Liikuntavälineiden lainaus

Keltinmäen lähikirjastosta löytyy nyt erilaisia liikuntavälinettä alueen asukkaiden käyttöön. Välineet on hankttu kirjastolle "Hyvinvoivat asuinalueet" -ohjelman ja Jyväskylän liikuntapalveluiden toimesta. Valikoimaan kuuluu mm.urheilukelloja, askelmittareita, kahvakuulia, frisbeegolfkiekkoja, lumipotkulauta ja lumikengät.

Liikuntavälineet lainataan kirjastokortilla kirjaston palveluaikoina ma-ke klo 13-19 ja to-pe klo 10-16. Lainatut välineet myös palautetaan Keltinmäen lähikirjastoon palveluaikoina. Välineiden laina-aika on kaksi viikkoa, niitä ei voi varata eikä uusia. Tule kirjastolle tutustumaan valikoimaan, lainaa ja kokeile uusia liikkumisen muotoja!

Omatoimikirjasto Keltinmäessä

Omatoimikirjastoon pääsee perjantaisin kello 16-21 ja lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8-21.

Sisään kirjastoon pääsee toimivalla kirjastokortilla ja pin-koodilla. Jos sinulla ei ole ennestään pin-koodia saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä normaalina aukioloaikana. Pin-koodia tarvitaan myös lainausautomaatilla lainaamiseen. Omatoimikäytön ikäraja on 18 vuotta, alle 18-vuotiaat pääsevät sisään vain täysi-ikäisen asiakkaan seurassa. Tarkistathan, että ulko-ovi sulkeutuu jälkeesi. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan.

Omatoimiajalla voit noutaa varauksia, lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja muuta aineistoa, käyttää netti- ja tiedonhakukoneita, tulostaa ja skannata sekä hyödyntää langatonta verkkoa.

Lisätietoja ja ohjeita löytyy omatoimikirjastojen sivulta. Tervetuloa!

Tietokoneen käytön opastusta

Monikko ry:n Paloma-toiminta järjestää Keltinmäen kirjastossa ohjausta tietokoneen käytössä ja internetin hyödyntämisessä arkielämässä 16.5. asti keskiviikkoisin klo 12-13. Lisätietoja kirjastosta puh. 014 266 4135. Ei ennakkoilmoittautumista.

Monikielistä neuvontaa

Yhdessä enemmän -hanke järjestää monikielistä neuvontaa (suomi, arabia, englanti) esimerkiksi työelämään, asumiseen, harrastuksiin, oleskelulupiin sekä kansalaisasioihin liittyvissä kysymyksissä ja ohjaa eteenpäin palveluissa.

Neuvontaa tarjotaan Keltinmäen lähikirjastossa maanantaisin klo 14-16.


Kuvia Keltinmäen lähikirjastosta


Kirjastosali

Lastenosasto

Lehtilukusali

Lukutuolit

Yhteystiedot

Keltinmäentie 15 C
40640 Jyväskylä
Puh. 014 266 4135
kirjasto.keltinmaki@jkl.fi

Bussit 10, 12, 27


Pysäköinti

Kirjaston viereisellä parkkipaikalla (ajetaan Sienitieltä) on seitsemän
asiakaspaikkaa ja yksi invapaikka

Saavutettavuustietoja

Kirjastolla on esteetön sisäänkäynti sekä inva-WC. Kirjaston vieressä on inva-parkkipaikka.

Keltinmäki-linkkejä

Keltinmäen koulu
Keltinmäen päiväkeskus

Keltinmäen päiväkoti
Kultalakin päiväkoti
Myllytuvan päiväkoti
Keltinmäen nuoriso- ja asukastila

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta