Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Halssilan lähikirjastoTervetuloa Halssilan lähikirjastoon!

Halssilan lähikirjasto on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1956 saakka. Kirjasto toimi aluksi vuokratiloissa, kunnes nykyiset viihtyisät toimitilat valmistuivat Halssilan ala-asteen naapuriin vuonna 1966. Avarassa aikuisille ja lapsille yhteisessä kirjastosalissa toteutuu ajatus perhekirjastosta.

Halssilan lähikirjastosta löytyy kirjojen ja lehtien lisäksi paljon muutakin. Voit lainata musiikkia, elokuvia ja pelejä, tai vaikka varata tilan kokoustamiseen. Kirjastossa voit myös skannata ja tulostaa sekä käyttää langatonta verkkoa. Kirjastossa on myös asiakaskäyttöön tarkoitettuja tietokoneita.

Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä viereisen koulun ja päiväkotien kanssa. Luokat käyvät säännöllisesti lainaamassa ja kirjastossa annetaan kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta. Lapsille kirjastossa järjestetään satutunteja ja aikuisille kirjailtoja.

Pohjakartta
Halssilan kirjaston historiikki


Ajankohtaista

Kesän aukioloajat ja poikkeukset niihin

Halssilan kirjasto on avoinna 1.6.–14.8. välisenä aikana ma–ti klo 13–19 ja ke–pe klo 11–16.

Juhannusaaton aattona to 21.6. palvelemme klo 11–16. Juhannusaattona pe 22.6. olemme kiinni.

Kirjaston kesäsulku on 25.6.–29.7. Tällöin myös kirjaston palautusluukku on suljettu, mutta ei huolta: aineistolle saa taas pitkän laina-ajan kesäsulun yli. Halutessaan lainat voi toki palauttaa muihin avoinna oleviin Keskikirjastoihin.

Satutunnit

Syksyn satutunnit pidetään keskiviikkoisin 29.8., 12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11. ja 5.12. klo 9.30. Satutunnin kesto on n. 30 min.

Tietokonetaitojen vertaisohjaus

Tietokonetaitojen vertaisohjauksen jatkosta ei ole vielä sovittu. Ilmoitamme asiasta myöhemmin.

Kirjaillat

Syksyn 2018 kirjaillat ti 25.9. ja ti 27.11. klo 17.30–18.30. Kirjaillassa henkilökunta esittelee uusia ja uudehkoja kirjoja.

Pin-koodikysely lainausautomaatissa

Lainausautomaatilla lainaamiseen tarvitaan oma pin-koodi. Koodi on sama, jota käytetään lainojen uusimiseen verkkokirjastossa. Pin-koodikysely on otettu käyttöön asiakkaiden tietoturvan lisäämiseksi ja väärinkäytön ehkäisemiseksi. Jos et muista koodiasi tai sinulla ei sellaista vielä ole, saat sen henkilökunnalta paikan päältä. Unohtuneen koodin voi myös vaihtaa verkkokirjaston kautta.


Kuvia Halssilan kirjastosta

Halssilan kirjastoaHalssilan kirjastoaHalssilan kirjastoaHalssilan kirjaston ikkunalla on oranssi paperimassasta valmistettu kala.Halssilan kirjaston elokuvahylly


Yhteystiedot:

Lokintie 9
40400 Jyväskylä
014 266 4132

kirjasto.halssila@jkl.fi

Tykkää meistä Facebookissa!

Kartta
Bussit

Saavutettavuus

Halssilan lähikirjaston ulko-oven edessä on korkea kynnys ja kirjastosaliin pääsee vain portaita nousemalla. Hissiä tai inva-WC:tä ei ole. Kirjastosalista löytyy lastenrattaat lapsiperheiden käyttöön ja tarvittaessa henkilökunta palvelee asiakasta alakertaan.

Lisätietoja saavutettavuudesta saa soittamalla kirjastoon 014 266 4132.

Ajo-ohjeet

Halssilan lähikirjasto on Vaajakoskentien varrella, mutta perille löytäminen voi olla ensivierailijalle hankalaa. Kaupungin suunnasta tullessa käänny oikealle Lokintielle Halssilan K-marketin jälkeen ennen Halssilanrinteen risteystä. Aja Lokintietä koululle asti ja käänny oikealle ylämäkeen. Kirjasto sijaitsee koulua vastapäätä.

Pysäköinti

Auton voi pysäköidä Kieppikujalla oleville parkkipaikoille. Kieppikujalla pysäköinti vaatii parkkikeikon. Koulun vierellä olevia paikkoja voi käyttää klo 15 jälkeen.

Halssila-linkit

Halssilan koulu
Aittorinteen päiväkoti
Halssilan päiväkoti
Halssilan alue
Halssilan asukasyhdistys

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta