Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Palvelut yrityksille » Sijoittumispalvelut

Sijoittumispalvelut

Harri HeinänenJyväskylän kaupunki tarjoaa luottamuksellista ja maksutonta sijoittumispalvelua Keski-Suomen ulkopuolella sijaitseville Jyväskylästä kiinnostuneille yrityksille.
Tarjoamme ”avaimet käteen” -paketin yrityksesi sijoittumiseksi Jyväskylään. Laadimme yhdessä sijoittumissuunnitelman, kartoitamme toimitila- ja tonttivaihtoehdot, etsimme sopivat yhteistyökumppanit alueelta sekä selvitämme henkilökunnan saatavuuden. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsimme yrityksellesi sopivimmat vaihtoehdot Jyväskylässä. Tulemme myös mielellämme käymään ja keskustelemaan vaihtoehdoista kasvotusten.

Ota meihin yhteyttä!

Sijoittumispalvelujen johtaja Harri Heinänen, p. 014 266 7136, etunimi.sukunimi@jkl.fi

Miksi Jyväskylään?

Tiivistetysti sanoen: meillä ollaan liikkeessä ja laitetaan tapahtumaan. Jyväskylässä on suunnitteilla ja rakenteilla uusia kaupunginosia ja osaamiskeskittymiä. Kankaan entisen paperitehdasalueen rakentaminen tulevaisuuden kaupunginosaksi on jo kovassa vauhdissa. Viisas Kangas tulee olemaan maailman vakaimman maan kyberturvallisin alue, jossa yrityksille ja asukkaille tarjotaan ainutlaatuisia älykkäitä ratkaisuja muun muassa yhdyskuntatekniikan avulla. Hippoksen alueesta puolestaan muodostuu liikunnan, kilpaurheilun ja hyvinvointipalvelujen sekä näihin liittyvän tutkimuksen osaamiskeskittymä. Kolmas lähivuosien mittava hanke on uuden sairaalan rakentaminen. Vuonna 2020 valmistuva Sairaalanmäen kokonaisuus tarjoaa uusia mahdollisuuksia terveys- ja hyvinvointialan liiketoiminnalle.

Jyväskylän seutu on vetovoimainen. Jyväskylän kaupungissa on 136 000 asukasta, muuttovoitto on vuosittain noin 1 300 henkeä. Alueelle tuottavat osaavaa työvoimaa Jyväskylän yliopisto, ammattikorkeakoulu ja koulutuskuntayhtymän ylläpitämät oppilaitokset. Työvoiman kustannukset ovat kohtuulliset, henkilöstön pysyvyys hyvä ja toimitiloja on tarjolla moneen eri tarkoitukseen. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ovat hyvät. Keskeisen maantieteellisen sijainnin vuoksi myös muu Suomi on helposti tavoitettavissa.

Erityisen vahvaa osaamista Jyväskylän seudulla on digitaalisissa palveluissa, kyberturvallisuudessa, liikuntatieteissä ja biotaloudessa. Perinteinen teollisuuskin on onnistu¬nut säilyttämään vahvan aseman globaalin kilpailun kiristymisestä huolimatta. Uusia odotuksia koko Keski-Suomeen tuo Metsä Groupin mittava investointi Äänekosken bio¬tuotetehtaaseen, joka luo ympärilleen laajan biotalousalan yritysverkoston.

Tarjoamme Jyväskylään sijoittumista suunnittelevalle yrityksille kattavan palveluketjun ensimmäisestä kontaktista rakentamislupaan tai tilojen vuokrasopimukseen saakka. Yrittäjän tukena seudullamme on myös Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy, joka tarjoaa yrityksille kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvää neuvontaa.
Miksi siis Jyväskylään? Koska täällä ovat kasvun avaimet.

Harri Heinänen
Sijoittumispalvelujen johtaja

Sijoittumispalveluiden esitteestä löydät tarinoita Jyväskylään sijoittuneista yrityksistä. Sijoittumisestaan kertovat: Lakea, Administer, Logistikas, SunProfile, Tukkutalo Heinonen, Sininen Meteoriitti, Netbaron Solutions ja SC5 Online. Sijoittumispalvelujen esite

Sijoittumispalveluiden sisältö

Sijoittumispalveluiden sisältö

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje