Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Ohjaamo Jyväskylä

Ohjaamon logoOhjaamosta alle 30-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret saavat tukea oman opiskelualan löytämiseen, työllistymiseen ja urasuunnitteluun. Autamme sinua selvittämään myös asumis- ja toimeentuloasioita sekä tuemme hyvinvointiasi.

Jos et tiedä, mistä lähteä liikkeelle, tule Ohjaamoon. Löydät meidät osoitteesta Gummeruksenkatu 6, 2.krs. Sisäänkäynti on Multitronicin ovesta ja portaat toiseen kerrokseen. Seuraa Ohjaamon logoa!

Jos liikut pyörätuolilla, otathan etukäteen yhteyttä, p.050 311 8877 (myös Whatsapp)

Olisiko sinulla jotain kysyttävää? Voit soittaa ma-to klo 12-16, pe klo 10-14, p. 050 311 8877 (myös tekstiviestit ja Whatsapp)

tai laita sähköpostia:

ohjaamo@jkl.fi

Henkilökunta

Ohjaamosta tavoitat aukioloaikoina seuraavat toimijat:

  • opinto-ohjaaja
  • sosiaaliohjaaja
  • uraohjaaja
  • työvalmentaja
  • TE-toimiston asiantuntija
  • TE-toimiston ammatinvalinnan ohjauksen psykologi (ajanvarauksella to, ajanvaraus Ohjaamon sähköpostin kautta)

Huom! Emme ota Ohjaamoon oppilaitoksista harjoittelijoita syksyllä 2017.

Poikkeuksista aukioloajoissa ym. ilmoitamme avoimella Ohjaamo Jyväskylä FB-sivulla.

Ohjaamon verkostossa on mukana myös monia muita toimijoita. Ohjaamosta saat tietoa esimerkiksi nuorille tarkoitetusta järjestöjen ja hankkeiden tarjoamasta ohjauksesta ja toiminnasta.
Tarvittaessa voit saada Ohjaamosta nimetyn vastuutyöntekijän, joka auttaa sinua oman elämän pohtimisessa, asioiden hoitamisessa ja asioinnissa eri toimijoiden kanssa (TE-toimisto, Kela, oppilaitokset, terveydenhuolto ym.).
Asiointiasi eri viranomaisten välillä voi helpottaa myös Ohjaamossa toimivien työntekijöiden käyttämä yhteinen asiakastietojärjestelmä. Tätä tarkoitusta varten pyydämme sinulta Ohjaamossa kirjallisen tietoluvan.

Tule mukaan kehittämään Ohjaamoa parhaaksi paikaksi!

Jos olet 15-29v. ja olet kiinnostunut pääsemään mukaan Ohjaamon palveluiden ja toiminnan kehittämiseen, laita sähköpostia: ohjaamo [at] jkl.fi , tai tule piipahtamaan Ohjaamossa aukioloaikoina.

Ohjaamoa kehitetään monialaisessa yhteistyössä palveluntuottajien ja yhdessä nuorten aikuisten kanssa vuosina 2015–2/2018. ESR-rahoitetun kehittämishankkeen lopullisena tavoitteena on hyvin toimiva ja vakiintunut Ohjaamotoimintamalli Jyväskylän ja sen lähikuntien nuorille aikuisille. Ohjaamo Jyväskylä - ESR-hankkeen toteuttajina ovat Jyväskylän kaupunki/ työllisyyspalvelut ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.

Lisätietoja Ohjaamon palvelutoiminnasta ja kehittämisestä:
Hankepäällikkö Anna-Kaarina Autere, Jyväskylän kaupunki, etunimi.sukunimi@jkl.fi, p. 014 266 0799 tai 050 4491 225

EU Euroopan sosiaalirahasto logoVipuvoimaa EU:lta 2014 - 2020 logoJyväskylän koulutuskuntayhtymä logoJyväskylän kaupunki logo

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje