Suoraan sisältöön

YRITYSTONTIT

Jyväskylän kaupungilla on tarjota yrityksellesi runsas valikoima yritystontteja parhaiden liikenneyhteyksien varrelta. Me täällä Jyväskylässä olemme sitä mieltä, että hyvien tonttien ja tehokkaan elinkeinopolitiikan ohella Jyväskylä pystyy tarjoamaan yrittäjälle ja hänen perheelleen myös mukavat siviilipuitteet: kaupungin harrastusmahdollisuudet ovat verrattomat, jälkipolvelle on korkeatasoisia kouluja ja opiskelupaikkoja, lukuisat tapahtumat värittävät kaupunkia, ja viihtyisiä asuinalueita kehystää puhdas Järvi-Suomen luonto.

Yritystontteja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee ilmetä mm. haettava tontti, rakennettavan kerrosalan määrä, rakentamisaikataulu, tiedot rakennnushankkeesta ja tontille suunnitteltu toiminta. Yritystonttien luovutustapa on myynti tai vuokraus 30 vuoden vuokra-ajalla. Vuosivuokra on 5 % tontin myyntihinnasta.

Tällä hetkellä tontteja on vapaana mm. Seppälänkankaalla, Palokankaalla, Ruokosaaressa, Nuutissa, Korpilahdella ja Ylistönmäellä.

Hakemus tulee toimittaa joko sähköpostitse (etunimi.sukunimi[a]jkl.fi) tai postitse osoitteeseen: Kaupunkirakennepalvelut/Tontit ja maanhallinta, PL 233, 40101 Jyväskylä tai henkilökohtaisesti Palvelupiste Hannikaiseen (Hannikaisenkatu 17, 1.krs).

Lisätietoja yritystonteista:
Tonttipäällikkö
Paula Hartman, p. (014) 266 1376

Maankäyttöinsinööri
Jyrki Arasalo, p. (014) 266 3860

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta