Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Terveyskeskusmaksut

1.1.2017 alkaen

Lääkärissäkäynti 18 vuotta täyttäneiltä
Sairaanhoitajakäynti 18 vuotta täyttäneiltä
Lääkärintodistukset
Asiakasmaksukatto
Jalkaterapeutin asiakasmaksut

Lääkärissäkäynti 18 vuotta täyttäneiltä

Käyntimaksu terveysasemilla arkisin on 20,90 euroa.

Käyntimaksu peritään kolmelta ensimmäiseltä käynniltä kalenterivuoden aikana terveyskeskusta kohti. Maksua ei peritä sotiemme veteraaneilta.

Käyttämättä ja perumatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneiltä 51,40 euroa.


Asiakasmaksukatto on 691 euroa kalenterivuodessa. Lääkärin vastaanotolla käynnistä ei peritä maksua, kun maksukatto on täyttynyt.

Sairaanhoitajakäynti 18 vuotta täyttäneiltä

Käyntimaksu 10,00 euroa peritään sairaanhoitajakäynneiltä, jos kyseessä on lääkeinfuusio tai verensiirto hoitajan vastaanotolla, lääkkeenmääräämisen erityispätevyyden saaneen sairaanhoitajan kiireellinen vastaanotto, haavahoidollinen käynti tai sairauslomatodistuksen kirjoittamiseen liittyvä käynti.

Käyntimaksu peritään kolmelta ensimmäiseltä käynniltä kalenterivuoden aikana teveyskeskusta kohti. Maksua ei peritä sotiemme veteraaneilta, opiskelijoilta tai mielenterveyspalveluun liittyvästä käynnistä. Maksua ei peritä potilaalta, jolla on samalla käynnillä myös lääkärivastaanotto. Opiskelijoiden on esitettävä opiskelijakortti käynnillä.

Lääkärintodistukset

Lääkärinlausunnot maksavat 20,80 - 61,80 euroa todistuksesta riippuen. 1.3.2016 alkaen maksua ei peritä sairauslomaan, Kelan kuntoutukseen tai Kelan erityiskorvattavaan lääkehoitoon liittyvistä todistuksista tai lausunnoista.

Sotiemme veteraaneille lääkärinlausunto veteraanikuntoutukseen hakemista varten on maksuton. Ajokorttitodistus (myös mopo) sekä todistus ajokelpoisuudesta maksaa 61,80 euroa.

Asiakasmaksukatto

Asiakasmaksukatto

Jalkaterapeutin asiakasmaksut

- perushoito 22,60 euroa /hoitokerta
- sarjahoito 11,50 euroa /hoitokerta. Sarjamaksu peritään enintään 45 kertaa kalenterivuodessa. Jalkaterapeutti arvioi sarjahoidon tarpeen.
- erikoishoito (kesto n. 90 min. 34,80 euroa /hoitokerta)

>> luetteloon

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje