Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Aikuissosiaalityön asiakasraati

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraati on aloittanut toimintansa vuonna 2016. Asiakasraadissa käsitellään ajankohtaisia, aikuissosiaalityön palveluihin liittyviä asioita ja ilmiöitä.

Onko mielessäsi asia, jonka toivoisit asiakasraadin ottavan käsittelyyn? Kerro ideastasi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla asiakasraadin sihteerille, sosiaaliohjaaja johanna.masalin(at)jkl.fi

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraati on aloittanut toimintansa alkuvuonna 2016 Sosku-hankkeen ja aikuissosiaalityön yhteiskehittämisen tuloksena.

Jyväskylän aikuissosiaalityön ja nuorten aikuisten palvelukeskuksen asiakasraadit etsivät uusia jäseniä

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön ja J-Napin eli Nuorten aikuisten palvelukeskuksen asiakasraadeissa on tilaa uusille raatilaisille. Mukaan asiakasraateihin voi ilmoittautua rekrykahveilla, jotka järjestetään J-Napin tiloissa perjantaina 8.12. klo 13, osoitteessa Hannikaisenkatu 11–13. Tilaisuudessa kerrotaan asiakasraatien toiminnasta ja suunnitelmista.
Aikuissosiaalityön raatiin voi ilmoittautua myös nettisivuilta löytyvän Yhteydenotto asiakasraatiin -lomakkeen avulla,
sähköpostitse osoitteeseen johanna.masalin(at)jkl.fi tai puhelimitse 014 266 3387.
www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaaliasemat/aikuissosiaalityo/raati

Lisätietoja:
sosiaalityöntekijä Sami Markuksela, p. 014 266 3408 tai sosiaaliohjaaja Johanna Masalin, p. 014 266 3387

Kannanotto 10.3.2017

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraati on kiinnittänyt huomiota viimeaikaiseen keskusteluun liittyen Kelan perustoimeentulotuen käsittelyaikoihin. Lue lisää tästä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje