Suoraan sisältöön

Venepaikan varaaminen

Venepaikat varataan jatkossa sähköisesti

Venepaikka-asioiden hoito ei keväästä 2015 alkaen ole enää sidoksissa virastoaikoihin. Paikan varaaminen ja maksaminen onnistuu helposti netissä, vaikka kotisohvalta.

Nykyiset venepaikka-asiakkaat saivat maalis-huhtikuun vaihteessa kotiin kirjeen, jossa on ohjeet venepaikkavarauksen jatkamisesta. Kaikki viime vuonna venepaikan vuokranneet saivat oheisen tiedotteen kotiin.

Tiedote venepaikan haltijalle (pdf)

Viimekesäisen venepaikan voi säilyttää kirjautumalla uuteen palveluun ja maksamalla paikan siellä verkkomaksuna. Jos nettiä ei ole käytössä, varaus ja laskunmaksu hoituvat kaupungin kassapalvelupisteissä, josta kotiin toimitettavassa tiedotteessa on tarkemmat ohjeet. Ohjeessa mainitun Jyväskylä-neuvonnan kassapalvelupisteen lisäksi venepaikkamaksuja otetaan vastaan nyt myös Säynätsalon kassapalvelupisteellä (Parviaisentie 8, avoinna arkisin klo 8.30-15.30).

Uudelleenvarausohjeet (pdf)

Siirry sähköiseen varauspalveluun

Vene

Varaamatta jääneet venepaikat vapautuvat kaikkien varattaviksi 4.5.2015 klo 9 alkaen.

Kätevämpää, nopeampaa, helpompaa

Vapaita paikkoja voi uudessa palvelussa selata venepaikkaluettelosta tai kartalta, jossa varaustilanne näkyy reaaliaikaisena. Ohjelma hakee veneen leveyden perusteella sopivan paikan ja ilmoittaa hinnan.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2015 • Sivun alkuunTietoja sivustosta