Suoraan sisältöön

Venepaikan varaaminen

Vanhojen venepaikkojen uudelleenvarauskausi on 1. - 31.3.2016. Maksu suoritetaan viimevuotiseen tapaan joko sähköisessa varauspalvelussa tai Jyväskylä-neuvonnassa palvelukassalla (Asemakatu 7, kauppakeskus Forum 2. krs, ma-pe klo 10-16).

Vapaita venepaikkoja voi varata 4.4.2016 klo 10.00 alkaen

Vapaana olevia venepaikkoja voi varata sähköisen varauspalvelun kautta. Vapaita paikkoja voi uudessa palvelussa selata venepaikkaluettelosta tai kartalta, jossa varaustilanne näkyy reaaliaikaisena. Ohjelma hakee veneen leveyden perusteella sopivan paikan ja ilmoittaa hinnan.

Varausta tehdessäsi varaa veneen tiedot esille. Venepaikkavarauksen jatkaminen edellyttää kirjautumista kaupungin verkkopalveluun. Venepaikka maksetaan palvelussa verkkomaksuna, jota varten sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankkipalvelu ja –tunnukset.

Jos käytössäsi ei ole nettiä tai verkkopankkipalvelua, venepaikan maksu hoituu 4.4.2016 klo 10 alkaen Jyväskylä-infossa (Asemakatu 7, kauppakeskus Forum 2. krs., ma-pe klo 10 – 16).

Siirry sähköiseen varauspalveluun. Varauspalveluun pääset myös klikkaamalla alla olevaa veneen kuvaa.

HUOM! Varausjärjestelmään ei pysty vielä päivittämään omia muuttuneita yhteystietojaan tai veneen muuttuneita tietoja. Muutokset voi ilmoittaa sähköpostitse palvelupistehannikainen [at] jkl.fi tai soittamalla numeroon 014 266 5025.

Vene

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta