Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Rekrytointi » Kesätyöpaikat

Kesätyöt


Jyväskylän kaupunki tarjoaa joka kesä satoja kesätyöpaikkoja 15–28-vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille. Tehtäviä on tarjolla sekä peruskoulun päättäneille että jo koulutusta ja työkokemusta omaaville opiskelijoille. Työsuhteen pituus vaihtelee 2 viikosta 3 kuukauteen. Suurimpia työllistäjiä ovat kaupunkirakennepalvelut, terveyspalvelut, vanhuspalvelut sekä liikuntapalvelut. Kesätyöntekijä voi esimerkiksi avustaa vanhusten ja lasten hoidossa, toimia liikuntalaitoksessa valvojana, metsänhoitotöissä tai puistojen- ja viherrakennusalueiden työntekijänä.

Kaupungin kesätyöt kiinnostavat hakijoita. Vuonna 2017 koko kaupungin kesätöihin vastaanotettiin yhteensä yli 4000 hakemusta.

Vuoden 2017 kesätyöt

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku on käynnistynyt! Tarjoamme koululaisille ja opiskelijoille yhteensä noin 270 kesätyöpaikkaa. Nuorten kesätyöpaikoista 145 on suunnattu eri alojen opiskelijoille sekä tulevana kesänä valmistuville nuorille. Nuorimpien, vuonna 2000–2001 -syntyneiden hakijoiden kesken arvomme noin 110 kahden viikon mittaista tehtävää. Lisäksi 15 peruskoulun päättänyttä nuorta valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella avustajiksi liikunnallisiin kesäjälkkäreihin.

Kesätöiden hakuaika alkaa keskiviikkona 1.2. ja päättyy tiistaina 28.2. klo 16.00.

Vinkkejä hakijoille:
Tutustu huolellisesti kuhunkin tehtävään ja niissä vaadittaviin kelpoisuusehtoihin. Hakulomakkeen kohdassa Vapaamuotoinen hakemus tehtävään - voit kertoa meille enemmän itsestäsi, opinnoistasi, harrastuksistasi tai muista kiinnostuksen kohteistasi. Kerro meille miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja minkälaisen kesätyöntekijän kaupunki sinusta saisi.

Kaikille kesätyöntekijöiksi valituille ilmoitetaan valinnasta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Valintapäätökset pyritään tekemään 31.3. mennessä. Myös ne hakijat jotka eivät tulleet valituksi, saavat tiedon asiasta sähköpostitse.

Kesätöiden palkka vaihtelee koulutustasosta ja tehtävän vaativuudesta riippuen seuraavasti:

Perusaste (peruskoulu):
• Kk-palkka: 831 – 894€

Keskiaste (lukio, ammattiopisto, kaksoistutkinto):
• Kk-palkka: 936 – 1158€

Korkea-aste (korkeakoulu, yliopisto):
• Kk-palkka: 1158 – 1562€

Nuorimmat kesätyöntekijät saavat kahden viikon pestistään 335€.

Kun hakemuksesi on tallentunut järjestelmään, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein hakemukseen.

Katso hakuilmoitukset alapuolelta ja jätä hakemuksesi. Tsemppiä kaikille hakijoille!

Terveisin rekrytointi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje