Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Täti ja minä sekä Ternimaitokeisari nähdään jälleen pienellä näyttämöllä

Täti ja minä palaa ohjelmistoon tiistaina 19.9. Kaikki syyskauden esitykset ovat loppuunvarattuja, mutta ei huolta, esitys jatkaa ohjelmistossa kevätkaudella. Ternimaitokeisarilla on syyskaudella ainoastaan viisi esitystä, joten oma lippu Hannu Lintukosken hypnoottiseen tulkintaan kannattaa varata riepeästi. Syyskauden ensimmäinen esitys nähdään torstaina 21.9. klo 19.
Tutustu Täti ja minä -esitykseen >>
Tutustu Ternimaitokeisari-esitykseen >>


Kolme sisarta vie vahvaan tunnemyrskyyn suurella näyttämöllä 23.9. alkaen

Anton Tsehovin Kolme sisarta valmistuu dramaturgi Annukka Kiurun ja ohjaaja Hilkka-Liisa Iivanaisen (vier.) uutena sovituksena Jyväskylän kaupunginteatterin suurelle näyttämölle 23.9. Tunnevoimainen ja musiikillinen draama kertoo elämän merkityksen etsimisestä – ja siitä, että merkitys löytyy rakkaudesta, mutta hinta on kova. Olgan, Mashan ja Irinan rooleissa nähdään Hanna Liinoja, Tytti Vänskä (vier.) ja Saara Jokiaho. Heidän veljeään Andreita näyttelee teatteriimme paluun tekevä Aaro Vuotila.
Lue tiedote>>
Tutustu esitykseen >>


Peter Pan lennähti suurelle näyttämölle

Koko perheen lumoavan koukuttava menestysmusikaali Peter Pan lennähti 9.9. suurelle näyttämölle. J.M. Barrien klassikkoromaaniin perustuva Ritva Holmbergin käsikirjoitus, Jukka Linkolan säveltämä ja kapellimestari Lasse Hirven sovittama musiikki ja Jukka Virtasen laulujen sanat vievät sinut Hanna Kirjavaisen ohjaamana ja Kira Riikosen koreografian myötä loputtoman leikin ja roolipelien maailmaan.
Tutustu lisää >>


Teatterikauden avajaiset torstaina 28.9. klo 19 suurella näyttämöllä

Jyväskylän kaupunginteatterin syksyn monipuolinen ohjelmisto esitellään yleisölle perinteeksi muodostuneessa Esirippu aukeaa - avoimet avajaiset -tilaisuudessa teatterin suurella näyttämöllä 28.9. klo 19.00 alkaen. Teatterikauden avajaisissa yleisöä hemmotellaan ohjelmistomaistiaisilla, uusien teatterilaisten esittelyllä ja tekijähaastatteluilla. Tarjolla on myös erikoishintaisia teatterilippuja. Liput Esirippu aukeaa -tilaisuuteen maksavat kokonaiset kolme (3) euroa sisältäen ohjelmistoesittelyn jälkeen teatterilaisten kanssa nautittavat pullakahvit! Lippumyymälä palvelee yllätyshintaisten lippujen ostajia avajaisten kunniaksi klo 21 saakka.


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Parhaat elämyspaikat teatteriin varataan nyt!

Suuren näyttämön syksyn 2017 ohjelmistossa nähdään neljä ensi-iltaa: Peter Pan, Kolme sisarta, Pesärikko ja Onnensirpaleita. Yleisön pyynnöstä ohjelmistossa pienellä näyttämöllä jatkavat kevätkauden suursuosikki Täti ja minä sekä muutaman vuoden takainen yleisön lemmikki Ternimaitokeisari.
Tutustu ohjelmistoesitteeseemme täällä >>Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta